test

Auto laten wrappen - Carwrapping

Auto laten wrappen is een uitstekende manier om een persoonlijke look aan uw auto te geven. Car wrapping staat voor het ‘inpakken’ van een auto in hoogwaardige folie. Het is mogelijk om een auto in hooglans, mat of in full colour te wrappen. Tevens kunt u kiezen uit  verschillende soorten patronen zoals carbon, leer, jeans en slangenhuid. 

Carwrapping in reclama uitvoering

Carwrapping is een ultieme manier om uw bedrijfsauto te voorzien van reclame. Wij kunnen uw bedrijfsauto, bestelbus, vrachtauto en vrachtwagen gedeeltelijk of volledig wrappen in een kleur gecombineerd met belettering.

Neem contact op om uw wensen te laten realiseren. 

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Vele mogelijkheden

Car wrapping wordt steeds populairder. Het wordt gebruikt voor bedrijfswagens, bedrijfsauto’s, sportwagens en gewone personenauto’s. Kies uit diverse mogelijkheden en verander de kleur van uw auto snel en goedkoop.

Gemak autowrap

Gemak

Wanneer u om welke reden dan ook de wraplaag van uw auto wilt verwijderen, dan trekt u de hoogwaardige folie er zonder problemen weer van af. Als de auto in de fabriek gespoten is, dan zal de lak van de auto er net zo uitzien als voor het wrappen.

Lange levensduur

De levensduur van de hoogwaardige folies die wij gebruiken bedraagt zeker 10 jaar! Ze kunnen tegen wind, regen en zon. Wel is het verstandig om de auto wat vaker te wassen, omdat het hier kunststof betreft.

Meer info privacy folie

Meer informatie

Wilt u weten wat de concrete mogelijkheden en tarieven zijn voor auto striping of car wrapping? Vraag dan eenvoudig een offerte aan! Dan weet u het direct!