Autoreclame is misschien wel de beste reclame die er is: het is tenslotte rijdende reclame, die u overal mee naartoe neemt. Of u nu geparkeerd staat of op de snelweg rijdt, de kans is groot dat andere automobilisten en passagiers uw boodschap zien en onthouden. Aan u om deze boodschap prominent te laten plaatsen op uw voertuig, en Climax Design helpt u daar graag bij. We helpen u de juiste reclame aan te brengen op uw personenauto of bestelbus, maar we kunnen ook op andere manieren zorgen dat uw auto een passende uitstraling krijgt. Denk hierbij aan het wrappen van uw hele auto, of alleen het dak of de spiegels.

Auto reclame in diverse vormen

Climax Design bedenkt graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw behoefte aan auto reclame. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u op zoek bent naar een manier om tijdelijk reclame te maken, omdat u in misschien afwachting bent van een andere bedrijfsauto of omdat u om de zoveel tijd van auto wisselt. U kunt dan onder andere kiezen voor een automagneet. Deze worden gemaakt van hoogwaardige magneetfolie, en zijn gelamineerd met een UV-beschermende laag. Geen lelijke verkleuringen, en lang genieten van uw autoreclame! Bovendien is iedere vorm te maken. Heeft u een eigen ontwerp, of wilt u juist dat wij een design voor u samenstellen? Wij staan voor u klaar.

Duurzame reclame voor uw voertuig

Reclame op een auto moet natuurlijk zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden. Daarom werken wij voor het ontwikkelen van autoreclame alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen, die lang meegaan en die goed beschermd zijn tegen verkleuringen of beschadigingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autoreclame? Klik hieronder dan voor informatie over:

Natuurlijk mag u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor passende reclame op uw auto.