Ramen blinderen Mercedes Benz E-klasse

Autoruiten tinten Mercedes E-klasse | Dhr. De Vries uit Alkmaar

Hallo ik heb nu 2 auto s laten blinderen bij Climax en ben zeer zeer tevreden goeie prijs en vakwerk. Ik kom zelf uit Heemskerk vlakbij Alkmaar en rij helemaal naar Noordwijkerhout dat zegt genoeg! Ontzettend blij met hun werk en ik kom zeker weer bij dit bedrijf terug voor andere werkzaamheden aan mijn auto. Ik zou iedereen Climax aanraden.

Autoruiten tinten Volvo V40 – VW T5 | Walter Visser | Haarlem

Ruim een jaar geleden naar volle tevredenheid de ramen van mijn Volvo V40 laten tinten vanaf de A-Stijl, inclusief achterruit. Ziet er nog steeds uit alsof het gister is gedaan! Heldere communicatie, nette prijzen en een goede service! Een aantal weken geleden ook gelijk de ramen van onze VW California camper laten tinten vanaf de A-Stijl. Ziet er enorm strak uit en het blijft nu lekker cool binnen!

Autoramen blinderen Audi

Autoruiten tinten Audi A1 | Kelly Meijer – Den Haag

OoW wat zijn jullie goed jongens met autoruiten tinten! Dit resultaat had ik écht niet verwacht, is gewoon origineel. Jullie hebben me blij gemaakt, dan is het ook geen moeite om een stukje te schrijven natuurlijk. Ga zo door!

 

 

 

 

Blinderen BMW

Autoruiten Tinten BMW 4 gran coupé | Sander Korevaar – Amstelveen

Al eerder twee auto’s laten tinten bij Climax, allebei naar tevredenheid gegaan en daarom ben ik weer bij ze terug om de ramen van mijn nieuwe BMW te laten tinten. Ze nemen de tijd voor en proberen het beste resultaat te behalen. Super bedankt! Ik ben weer tevreden.

 

 

Getinte Mercedes E klasse

Autoruiten tinten Mercedes E-klasse | D. van Leeuwen – Amsterdam

Onlangs mijn autoruiten laten tinten bij Climax Design. Na een zoektocht kwam ik via een kennis bij deze vakmensen terecht. Ik ben prima geholpen en het resultaat is verbluffend. Een absolute aanrader voor mensen die hun autoruiten willen laten tinten of blinderen.

 

 

Maak nu online uw afspraak!

MAAK ONLINE AFSPRAAK