kueche1_resized_930_420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u net een nieuwe keuken laten installeren, maar weet u nog niet wat u wilt qua achterwand? Dan brengen wij u graag op een idee: wat dacht u van een bijzondere, gepersonaliseerde achterwand? Geen tegeltjes of gewoon een likje verf, maar een prachtige afbeelding, of een stijlvolle wand van aluminium. Uw achterwand en de details kunnen tot de tiende millimeter nauwkeurig op maat worden gesneden, waardoor u altijd het beste resultaat krijgt. Als u Climax Design inschakelt voor een keuken achterwand op maat, ontwikkelen we een product dat eenvoudig over een bestaande wand heen kan worden geplaatst. Heeft u nu bijvoorbeeld tegels en wilt u daar graag een aluminium plaat voor laten monteren? Dan is dat in de meeste gevallen geen probleem.

Duurzaam en hittebestendig

Natuurlijk vervaardigen wij achterwanden die perfect geschikt zijn voor bevestiging in de keuken. Dat wil zeggen, ze kunnen zeker tegen een stootje! In de keuken heeft u uiteraard dikwijls pannen op het vuur staan, waardoor het best warm kan worden. De achterwanden die wij realiseren zijn hittebestendig en worden niet minder mooi als ze af en toe met stoom of warmte in aanraking komen. Bovendien zijn ze goed bestand tegen krassen en andere beschadigingen, zodat u er lang van kunt genieten. Natuurlijk kan niet alleen uw keuken thuis, maar bijvoorbeeld ook een keuken(tje) op kantoor van een passende achterwand worden voorzien.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Een wand voor een keuken heeft natuurlijk aanzienlijke afmetingen. Wees u er dan ook van bewust dat niet iedere afbeelding die u zelf aanlevert, hier geschikt voor zal zijn. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is en wat we kunnen doen om uw ideale achterwand te creëren. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neemt u dan gerust even contact op, telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers staan u dan graag te woord en adviseren u bij uw keuze. Natuurlijk kunt u ook een formulier invullen waarmee u direct een gerichte offerte aanvraagt.