Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie

U houdt van uw ramen en het licht dat ze in uw huis of kantoor brengen. Maar evenveel als dat u houdt van het uitzicht en het natuurlijke licht, bent u er ook van bewust dat het zonlicht zorgt voor overmatige warmte, verkleuring van kostbare interieur en schadelijke UV-stralen. .

Climax zonwerende glasfolie staat licht naar binnen toe, en houdt warmte en overige zonschade tegen. Onze monteurs kunnen overal in Nederland de installatie verzorgen en hebben jaren ervaring, waardoor ze een perfecte afwerking garanderen met minimale gedoe.

 

De volgende voordelen maken het leven fijner en veiliger zonder dat het uiterlijk van uw huis of kantoor verandert:

Energiebesparing

Lagere energiekosten

Door het afschermen van zonne-energie tot 82%, kunnen de koelingskosten beduidend verminderd worden; U hoeft minder beroep te doen op uw aircosysteem, waarmee uw energiekosten zullen verminderen.
 
 

Licht zonwerende raamfolie

Blokkeert warmte en voorkomt verblinding

Climax zonwerende glasfolie reduceert doeltreffend warmte en helpt het comfort te verbeteren. De buitenkant houdt bijna alle UV stralen (98% of meer) tegen, waardoor uw huid beschermt is tegen zonschade en uw ogen minder snel vermoeid raken. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu kan UV-blootstelling op lange termijn leiden tot huidveroudering en huidkanker.

Oorzaken verkleuring

Reduceert verkleuring van interieur

Climax zonwerende glasfolie filtert meer dan 98% van de schadelijke uv-A en uv-B stralen, hiermee zijn uw waardevolle spullen zoals textiel, meubels en andere waardevolle bezittingen beter beschermd tegen verkleuring en vervaging.

Uiterlijk raamfolie

Stijlvol uiterlijk

De isolerende glasfolie van Climaxdesign kan een nieuwe en fraaie stijl toevoegen aan uw huis of kantoor, dit tegen minimale kosten vergeleken met andere verbouwingen.

Toepassingsgebieden zonwerende raamfolie

Een van de hoofdredenen waarom men kiest om raamfolie aan te brengen is om negatieve effecten van de zon zoals hitte en UV-stralen tegen te gaan. Door het minimaliseren van hitte, kan raamfolie de koelingskosten beduidend verminderen en zorgen voor een meer comfortabele omgeving in uw auto, huis of kantoor.

Zonwerende raamfolie kan geïnstalleerd worden op kantoor, in winkels, ziekenhuizen, tandartspraktijken, scholen etc. Kortom: op alle panden waar zonwering, een comfortabelere omgeving en een verhoogde duurzaamheid van interieur gewenst is.
Vaak krijgen we de vraag of we ook zonwerende folie bieden waarbij je wel zelf naar buiten kunt kijken, maar men van buiten niet naar binnen. De warmtewerende folie met spiegeleffect van Climaxdesign is een glasfolie waarbij het overdag mogelijk is om naar buiten te kijken, terwijl u privacy van buiten naar binnen heeft. Echter, wanneer u s'avonds een lamp aandoet, zult u het tegengestelde effect krijgen. Zicht van buiten naar binnen is dan wel mogelijk, terwijl u zelf niet naar buiten kunt kijken! Voor een optimaal resultaat voor deze wens is privacy folie ideaal. Met dit type folie behoudt u privacy van buiten, terwijl zicht naar buiten mogelijk blijft.

Zonwerende glasfolie kan zelf aangebracht worden op ramen, maar zeker voor grotere projecten is het aanbevolen om het te laten installeren door professionele montageteams. Het aanbrengen van zonwerende folie is namelijk precisiewerk, dwarrelende stof, kleine haartjes en andere vuil kunnen een tegenvallend resultaat geven. Onze professionele montageteams zijn snel en ervaren met de juiste technieken. Zonder dat uw dagelijkse werkschema wordt verstoord, kan de installatie plaatsvinden.

Verzorging van de raamfolie

Als de glasfolie is aangebracht start er een zogenoemde "uithardingsproces". De raamfolie heeft dan nog zichtbare, lichte en/of kleine waterdruppels. Het uithardingsproces kan tot 30 dagen duren en is afhankelijk van het type folie en weersomstandigheden.
Wanneer de folie droog en uitgehard is, kunt u deze reinigen. Als schoonmaakmiddel kunt u het beste een klein beetje zeep, opgelost in water gebruiken. Reinig de ramen en lap deze op dezelfde manier als dat u uw autoruiten reinigt.