Glasfolie kent verschillende praktische eigenschappen. De folie houdt hinderlijke zon of warmte tegen, biedt privacy en zorgt ervoor dat uw glas minder snel te breken is. Maar wat mensen vaak vergeten is dat glasfolie ook heel mooi en stijlvol kan zijn! Door te spelen met vorm, en door bijvoorbeeld uw logo (of andere figuren) toe te voegen, maakt u van glasfolie uniek decoratiemateriaal dat direct de aandacht trekt. Er zijn diverse technieken mogelijk, waarmee men bijvoorbeeld een zandstraaleffect of een etseffect creëert. Decoratiefolie kan natuurlijk voor thuis worden ontwikkeld, maar zeker ook voor op kantoor. Bij Climax Design kunt u terecht als u op zoek bent naar gepersonaliseerde decoratiefolie.

Eindeloze mogelijkheden

Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden die wij zelf kunnen aandragen. Maar heeft u zelf iets in het hoofd, bijvoorbeeld een bepaalde afbeelding of bepaalde vormen? Laat het ons dan weten, zodat we in gesprek kunnen gaan over de opties! Er kan bijvoorbeeld een logo in het ontwerp worden verwerkt, of u kunt kiezen voor decoratiefolie met strepen. Wilt u dat de folie voor minder inkijk zorgt, of heeft het puur een decoratieve functie? Wij adviseren u graag over de beste oplossing en kunnen u natuurlijk helpen bij het ontwerpen van de perfecte folie.

Diverse soorten folie van hoge kwaliteit

Afhankelijk van de specifieke functie, zijn er verschillende foliesoorten die we kunnen gebruiken. De ene soort is bijvoorbeeld dikker dan de andere, en zal misschien minder licht doorlaten. Bij het bepalen van welke materialen die we gaan gebruiken, kijken we natuurlijk precies naar wat u wilt bereiken met de folie. Wilt u direct weten wat het zou kosten om decoratiefolie te laten ontwikkelen door Climax Design? Vul dan gerust ons formulier in zodat wij u een gerichte offerte kunnen toesturen. Uiteraard kunnen we ook persoonlijk met u in gesprek gaan om te overleggen. Daarvoor neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.