Beschermt openbare en particuliere eigendommen tegen vandalisme

Waarom tijd en geld verspillen aan het vervangen van de ramen? Climax Anti-graffiti folie helpt het beschermen van schade door het winnen van de strijd tegen graffiti, nog voordat het begint.

Onze beschermfolie is helder, en beschermt ramen, spiegels en alle andere niet-poreuze oppervlakken tegen schade. Na een poging om het glas te beschadigen, kan de beschermfolie snel en gemakkelijk verwijderd worden. Uit onderzoek is gebleken dat het verwijderen van graffiti in 48 uur, de kans op een tweede poging aanzienlijk vermindert.

Met een unieke polyster coating gebonden met speciale lijm, biedt onze Johnson Defendor folie een uitstekende bescherming voor glas, metaal en niet-poreuze oppervlakken. Dankzij de speciale plakstrip is de folie eenvoudig te verwijderen en te vervangen. Een speciale laag, gemaakt van krasbestendige coating (CST) verdedigt het oppervlak tegen schade. Defendor is volkomen helder, transparant en dus onzichtbaar, en verkrijgbaar in 4 diktes. De geschikte dikte is afhankelijk van de gewenste bescherming tegen graffiti. Defendor verstoort niet het zicht en bestaat uit een unieke kleefstof dat zich gemakkelijk hecht aan het oppervlak.

Anti graffiti folie

Defendor folie

  • Krasbestendig – Biedt weerstand tegen krassen en slijtage, veroorzaakt door scherpe voorwerpen of apparaten.
  • Makkelijk te verwijderen & vervangen – Hecht stevig aan het glas, maar kan dankzij de speciale montagelijm gemakkelijk vervangen en verwijderd worden. Hierdoor blijven er ook geen lijmresten achter, waardoor u niet uren hoeft af te pellen. Resultaat: u bespaart kosten.
  • Gemakkelijk te gebruiken – Defendor is gemakkelijk aan te brengen en te reinigen. Reinigen kan met een huishoudelijke glasreiniger.
  • Houdt UV stralen tegen – Houdt 98% van de UV-stralen tegen. Gezondheidsrisico’s veroorzaakt door UV stralen worden hierdoor geminimaliseerd. Uw interieur verkleurt ook minder snel.
  • Uitgebreide garantie – U krijgt 7 jaar garantie met bijbehorende keurmerk certificaat van ons! Indien gewenst kunnen we de glasfilm zonder luchtbellen, kreukels en stofdeeltjes installeren.
Vraag Direct een Offerte aan!
Toepassingen anti graffiti film
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-content/plugins/maxbuttons/classes/button.php on line 115

Toepassingsgebieden

Onze Anti-graffiti beschermfolie kan aangebracht worden op winkelcentra, scholen, kantoren, instellingen, enzovoorts. Defendor kan aangebracht worden op glas en vele andere oppervlakken zoals winkelvitrines, benzinepompen, bushaltes,  metro’s, treinen, kiosken, douchehokjes, telefooncellen & lokketen, geldautomaten, liftdeuren enzovoorts.

Grote kans dat u de anti-graffiti folie van Climax nog niet heeft opgemerkt op de winkelruiten en deuren van enkele grote namen in de detailhandel, en dat is het punt: je kunt het niet zien, maar het is er!

Climaxdesign biedt nationale installatie en service voor haar opdrachtgevers.

Neem contact met ons op om te zien welke bescherming het beste past bij uw behoeften.