Heeft u een restaurantje in een drukke binnenstad, waarbij de bovenverdieping bewoond wordt? Dan is de kans groot dat u kiest voor een ‘kleinschalige’ oplossing, zoals een uithangbord, raambelettering of een mooie lichtbak. Er zijn echter ook omstandigheden die schreeuwen om iets groters en meer opvallends. In dit artikel geven we vijf voorbeelden van situaties waarin een spandoek de beste gevelreclame kan zijn.

Welke spandoeken vindt u bij Climax Design?

Bij Climax Design kunt u een spandoek laten maken dat helemaal aansluit op uw wensen en op de omgeving. We leveren spandoeken in verschillende materialen. Het zijn stevige doeken, die door het materiaal uitermate geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht. Een spandoek van zeildoek is bijvoorbeeld ideaal wanneer het spandoek geen wind vangt, bijvoorbeeld aan de wand. Wanneer het doek toch veel wind vangt, dan kunt u kiezen voor een gaatjesdoek. Kortom: voor iedere toepassing of locatie is een geschikt spandoek te maken. U kunt hiervoor een eigen ontwerp aanleveren, maar u kunt ook onze designers inschakelen voor passende vormgeving.

In welke situaties is een spandoek zeker het overwegen waard?

Langs een grote openbare weg of snelweg

We kennen het allemaal eigenlijk wel: we rijden op de snelweg, en zien van mijlenver al een spandoek met daarop de gehaktballetjes van Ikea. Resultaat? Toch maar niet thuis lunchen, maar lekker in de kantine van de Zweedse meubelgigant. Heeft u ook een pand langs een weg met veel verkeer, zorg er dan voor dat u opvalt! Het hoeft niet altijd te gaan om een dienst of product waarvoor men daadwerkelijk op die locatie moet zijn, maar u kunt ook reclame maken voor uw website of een bepaald USP (unique selling point). Kies voor een ontwerp dat direct in het oog springt, en waarbij gelijk duidelijk wordt wie u bent en wat u biedt. Climax Design helpt u graag bij de vormgeving, zodat deze perfect past bij uw huisstijl en boodschap.

Op een groot en/of hoog gebouw

Een groot gebouw dat flink de hoogte in gaat, vraagt om reclame die hetzelfde doet. Runt u een bioscoop of theater? Dan is een postertje bij de voordeur niet voldoende: kies voor een opvallend spandoek om die nieuwe film te promoten, of om te laten weten dat uw zaal ook te boeken is voor feesten en bijeenkomsten.

spandoek op gebouw

Bij een bouwproject

Aannemers kiezen vaak voor spandoeken, omdat die ideaal zijn bij nieuwe bouwprojecten. Een spandoek met daarop de afbeelding van ‘hoe het gaat worden’, is een directe eyecatcher voor mensen die langslopen of -rijden. Er kunnen verschillende logo’s en teksten op worden verwerkt, zodat het stukje reclame ook ‘in the pocket’ is.

Op drukbezochte evenementen

Bent u aanwezig op een drukbezocht evenement, bijvoorbeeld als sponsor? Dan wilt u optimaal profiteren van de bezoekersaantallen, en dat doet u natuurlijk met een spandoek. Met een topontwerp, een duidelijk logo en een pakkende tekst haalt u het meeste uit bedrijfsreclame op locatie. Bij Climax Design helpen we u graag met het ontwikkelen van een spandoek dat perfect past bij uw bedrijf en de toepassing.

Op panden die te koop of te huur zijn

Heeft u een (kantoor)pand te koop of te huur staan? Plaats dan bijvoorbeeld een spandoek (met of zonder frame) aan de wand, zodat voorbijgangers direct zien dat de ruimte nog beschikbaar is. Mond-tot-mondreclame kan ver reiken, daarom doet u er goed aan om verder te denken dan alleen dat A4’tje op het raam met ‘te koop’ of ‘te huur’ erop.

Natuurlijk zijn er nog veel meer gevallen waarin u gebruik kunt maken van een spandoek. Climax Design denkt graag met u mee over de beste oplossing op het gebied van bedrijfsreclame! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.