Bij Climax Design kunt u niet alleen terecht als u op zoek bent naar autobelettering of diverse vormen van reclame, ook bieden we een aantal gepersonaliseerde producten voor in en rond het huis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om letters of afbeeldingen te creëren die gemaakt zijn van hout, plexiglas of glas. Dit doen we met behulp van een laser, waarmee we de meest precieze details perfect kunnen uitsnijden voor een prachtig resultaat. Bekijk gerust eens wat foto’s van de projecten die we tot nu toe al hebben gerealiseerd voor onze klanten.

Wilt u echt iets unieks in huis? Sla de woonboulevard dan over!

Als u op zoek bent naar iets unieks, ga dan niet naar de woonboulevard. Neem contact op met Climax Design en laat ons weten wat u het liefst in uw huis terug zou willen zien. Of het nu gaat om bijzonder fotobehang, lichtwanden, verlichte tegels of raamfolie: eyecatchers maken is onze specialiteit.

Huisnummerbord of bedrijfsnaambord

Wilt u een trendy, stijlvol bord met uw huisnummer erop, of dat van uw bedrijf? Wij maken voor u graag een prachtig bord van duurzaam materiaal, zodat het jaren meegaat en lang mooi blijft. Materialen die we hiervoor meestal gebruiken zijn RVS, acrylaat, dibond of glas. Natuurlijk houden we bij zakelijke huisnummer- of bedrijfsnaamborden volledig rekening met uw huisstijl, en ontvangt u een bord dat naadloos aansluit op uw briefpapier, website en andere uitingen.

Natuurlijk helpen we u ook graag bij andere vormen van interieurdecoratie. U kunt bij ons bijvoorbeeld een keukenwand of fotowand laten ontwikkelen, met de afbeelding of stijl die u voor ogen heeft. Neem bij vragen gerust eens contact op met onze professionals, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden.

Nieuwsgierig? Klik dan even door, om te lezen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van design.