Wat dacht u van een persoonlijke fotowand, met een eigen foto of logo? Dit kan zowel bij u thuis worden gerealiseerd, maar zeker ook op kantoor. Hoe geweldig zou het zijn om uw klanten en relaties te ontvangen in een ruimte waar één wand volledig is gepersonaliseerd? Die wand zal direct de aandacht trekken en dat gewenste ‘wow-effect’ teweegbrengen. Zeker als u kiest voor een heel speciale foto, die veel betekent voor uw bedrijf of uzelf.

Ook thuis kan een fotowand een kamer volledig een andere uitstraling geven. U laat de fotowand geheel passen bij uw eigen stijl: kies bijvoorbeeld voor fotobehang met een familiefoto voor in de eetkamer, of een foto van uw favoriete vakantieadres voor in de woon- of slaapkamer. Climax Design helpt u graag bij het ontwikkelen van de ideale fotowand.

Duurzame materialen voor uw fotowand van topkwaliteit

Climax Design werkt alleen met de beste materialen, zodat uw fotobehang extra lang meegaat en u er langdurig van kunt genieten. U kunt zelf uiteraard een foto aanleveren voor de fotowand, waarop wij zullen beoordelen of deze geschikt is. De afbeelding moet tenslotte behoorlijk worden uitvergroot, en om dat te kunnen doen, moet de afbeelding aan bepaalde eisen voldoen. Als u nog niet helemaal zeker bent van uw afbeelding, of u zoekt nog een finishing touch (zoals een logo), dan kunt u natuurlijk ook overleggen met onze designers om tot het beste ontwerp te komen.

Direct meer weten? Neem contact op!

Climax Design levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardig fotobehang. Wilt u direct weten of uw afbeelding in aanmerking komt, of wilt u direct weten wat de kosten zijn van een professionele fotowand? Dan adviseren we u graag. Neem gerust contact met ons op, dit kan per e-mail of telefonisch. We kunnen u dan een prijsindicatie geven en aangeven wat u kunt verwachten qua levertijd. Natuurlijk kunt u ook direct een formulier invullen waarmee u een gerichte offerte aanvraagt.