Autobelettering brengt veel voordelen met zich mee. U bent als bedrijf beter zichtbaar, of u met uw auto nu onderweg bent of geparkeerd staat bij de klant. Uw naam, logo en boodschap blijven beter hangen omdat u tenslotte veel meer aanwezig bent. Een goede eerste indruk maken is zeer belangrijk! Climax Design helpt u bij het realiseren van reclame-uitingen die u meer naamsbekendheid en een betere uitstraling bezorgen. Wij denken met u mee en bieden ondersteuning in het volledige proces: u kunt dus ook bij ons terecht als u hulp nodig heeft bij het ontwerpen van de juiste autobelettering.  

Professionele auto belettering met optimaal resultaat

Op deze pagina ziet u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Wij beletteren niet alleen personenauto’s, maar ook allerlei soorten bedrijfsauto’s en bedrijfswagens. Bij professionele auto belettering maken we natuurlijk gebruik van de beste materialen, zodat we optimaal resultaat kunnen garanderen. Dit houdt onder andere in dat we foliematerialen van Avery, 3M of Hexis gebruiken, die allemaal een gemiddelde levensduur hebben van zeven á acht jaar. Daarbij krijgt u van ons standaard zeven jaar garantie op de montage van uw auto belettering.  

Zonder moeite overal reclame maken

Reclame maken terwijl u in de file staat? Het kan, wanneer u uw auto laat beletteren! Autobelettering is, zeker vergeleken met andere reclamemethodes, een voordelige oplossing. Het is een eenmalige investering die zichzelf in de meeste gevallen probleemloos terugverdient, zeker wanneer u kiest voor belettering met kwalitatief hoogwaardige materialen. Is de belettering niet langer nodig? Dan is de folie simpel te verwijderen, zonder dat er schade ontstaat aan de lak van de auto. Wilt u toch liever een andere oplossing dan de auto beletteren met folie? Dan kunt u bij Climax Design ook kiezen voor een automagneet.   Het aanvragen van een offerte voor autobeletteren kan bij ons altijd vrijblijvend. Vanwege onze uiteenlopende ervaring en expertise, kunnen we u direct vertellen wat we voor u kunnen betekenen en op welke termijn we dat kunnen. Bekijk onze openingstijden en contactgegevens op de website.
Selecteer uw voertuig

Ontvang een Offerte

    Voertuiggegevens

  • Bedrijfsinformatie

  • Ontwerp

  • Bestanden uploaden